İçeriğe geç

Kendi Kendime Yükseliyorum

  • 3 yıl önce
  • 4Dakika
  • 971Kelime
  • 573Görüntülenme

Kendi Kendime Yükseliyorum

Bu yola ilk giriş amacım kendimi dönüştürmekti. Kendi kendime uygulayamayacağım hiç bir eğitim ya da uyumlamayı almadım. Sizlere de bu yöntemi öneririm. Ruhsallık ömür boyu devam eden bir yolculuk, her hangi bir öğretici, uygulamacı ya da şifacıya bağımlı olmadan kendi kendinizi dönüştürecek yollar bulun.

Ruhsal ışık varlıkları ile çalışmak benim çocukluğumun hayal dünyasının gerçekliği olduğu için orada yaşadığım keyfi tanımlayamam. Melekler ve diğer ışık varlıklarla iletişime geçmede bazen insanlar zorlanıyor. Herkesin uygulayacağı iki eğlenceli dönüşüm aracını da sürekli paylaşıyorum.

1- Kundalini Reiki İle Dönüşüm

Benim Kundalini Reiki’yi hayatıma dahil etmem bir çalışma esnasında aldığım mesaj ile oldu. Bu açılımda verilen mesaj “insanları en hızlı yükseltecek araç kundalini reiki çalışmaları” olunca ben de uyumlama alıp Kundalini Reiki Master oldum. Kundalini Reiki ile dengeli çalışmak istiyorsanız uyumlama alınmasını öneriyorum. Çok hızlı ve güçlü enerji olduğu için uyumlama alınmalı. Kundalini Reiki hakkında bilgi almak isterseniz, buraya tıklayın.

Yazı okumaktan hoşlanmayanlar için de videomuz

Tamam okuduk dinledik acaba nasıl bir şey bir de deneyimleseydik diyenler içinde hem enerji alanınızı arındıran enerji çalışmamızın videosunu da ekliyorum. Bakın bakalım nasıl bir şeymiş bu kundalini reiki enerjisi.

Diğer paylaşımlar için de Youtube Kundalini Reiki oynatma listesi

2- Ho’oponopono ile Dönüşüm

Ho’oponopono ile benim tanışmam Joe Vitale ve Dr. Ihaleakala Hew Len’in Zero Limit kitabı olmuştu. Kitapta ho’oponopononun eski bir Hawai öğretisi olduğu bilgisi veriliyor. Derin bilgi edinmek isterseniz hem bu kitabı hem de Joe Vitale’nin Sıfır Noktası kitabını okuyabilirsiniz. Kısaca özetlersek, biz dünya da her ne yaşıyorsak bu yaşadıklarımız atalarımızdan bize aktarılan ya da bizim yaşamımızda olan anılardan veya verilerden şekillenerek ortaya çıkıyor. İçimizde ne varsa onu yaşamımıza yansıtıyoruz. Elbette içimizde olanların hepsi bizim kaderimiz değil. Bunları dönüştürebiliyoruz. Kendi sorumluluğumuzu alıp, Yaratıcı ile işbirliğine başlıyoruz. Özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim, seni seviyorum, aloha, indigo cümleleri ve kelimeleri ile bizdeki olan verileri ya da anıları temizliyoruz. Temizliğin bitmesi için sabit bir sayı yok. Her birimizin kaydı bir diğerinden farklı olduğu için bu yöntem de bir sayı yok. O konu tamamen çözümlenene kadar bu kelimeleri söylemeye devam ediyorsunuz. Bittiğini ben şu şekilde kendi içimde anlıyorum; ya çalışmaya başladığım konuyu ya unutuyorum ya da konu gündeme gelse bile bir duygu içermiyor.

Daha önce yazmış olduğum yazıyı okumak isterseniz, buraya tıklayın.

Görsel temsil sistemine sahip olanlar için ho’oponopono ile ilgili  videomuz taataam karşınızda

Ho’oponopono yöntemi ile arınma cümleleri dışında da kullanacağınız araçlar mevcut, dilim döndüğünce ve hatırladığım kadarıyla muhabbet kuşum Fıstık’la anlatım yaptığım, ikinci video

Ho’oponopono ile ilgili tüm videolara da Youtube Ho’oponopono oynatma listesi

Biz kendimizi dönüştürdükçe insanlar da daha hızlı dönüşmeye başlayacak. Bunun olabilmesi için tabi ki insanların özgür iradesi ile seçimler yapıp kendisi dönüşüm için bir şeyler yapmalı. Dönüşüm yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım bu yöntemleri kullanmayı bilmiyorum diyenler için aldığım rehberlikle kurduğum gruplar ve sayfalar var. Gruplara dahil olmak için, katılım gönderdiğinizde çıkan sorulara makul cevap verin lütfen.

Kendinizi Dönüştüreceğiniz Günlük Çalışma Grupları

Bu üç bölümde üç ayrı konu için çoğunlukla günlük olarak paylaşım yaptığım Kundalini Reiki ve Ho’opnopono arınma çalışmaları var.

Bu Grup Çalışmaları Nasıl Olacak

Günlük niyet için kendinize zaman ayırıp çalıştığınızda dönüşüm yaşayacağınız bir grup. Sadece evet, öyle de oldu cümleleri dönüşümü sağlamayacak 

Niyetlerde karışıklık olmaması için Reiki enerjisini kullanıyorum.
Kundalini Reiki 1 uyumlaması alan kişiler, reiki
Kundalini Reiki 2 uyumlaması alan kişiler, kundalini reiki
Kundalini Reiki 3 uyumlaması alan kişiler, pırlanta enerjisi kullanabilirler.

Ho’oponopononun çalışma şekli konu tamamen şifalanıncaya kadar tekrarlanması gerekir. Bu nedenle bir sayı bulunmuyor. Yaşamınızda gözlemlediğinizde tamamen temizlendiğini fark edebilirsiniz. Ne kadar çok kelimeleri tekrarlarsanız o kadar çabuk dönüşüm sağlarsınız.

Kendini arındırmaya ve şifalandırmaya gerçekten gönüllü olanlara tüm kapılarım açık.

19.08.2018