İçeriğe geç

Başmelek Mikail’in Dolunay Mesajı

  • 6 yıl önce
  • 2Dakika
  • 511Kelime
  • 284Görüntülenme

Başmelek Mikail’in Dolunay Mesajı

Sevgililer sizleri özünüzdeki ışıkla selamlıyorum,

Her biriniz mükemmel bir yaşam planı içinde harikalar yaratıyorsunuz. Kendinize göre insanlık olarak yok oluş yolculuğunda olduğunuzu sanabilirsiniz ancak yaptıklarınız muhteşem. Kendi içinizde ya da toplumda kaos varmış gibi görünse de ışığınızı mükemmel bir şekilde arttırıyorsunuz.

Kendinizi ve birbirinizi yargısız gözlerle görmeyi seçtiğinizde sizde bizlerin gördüğü mucizeleri fark edeceksiniz. Bu yazıyı her okuduğunuzda siz de bana izin verirseniz gözlerinizdeki olumsuzluk perdelerini kaldıracağım. Gerçeklik ve kabulleniş sizler için zorlayıcıysa bu mesaj aracılığıyla size destek olmama izin verebilirsiniz. “Başmelek Mikail’in beni şifalandırmasına izin veriyorum” diyerek içten izin verdiğiniz de sizleri şifalandırmaya başlayacağım.

İnanç sistemleriniz çok katı bu da sizin zorlanmanıza neden oluyor. 2019 yılı öncesinde gerçekleşecek yoğun enerji uyumlamalarınız olacak. 23 Kasım dolunayı ile birlikte hem enerji hem bilinç kapıları ruhen ve zihnen izin verenlere uyumlanmaya başlayacak.

2019 yılı toplumda bir araya gelen grupların kalabalıklaşmasına neden olan enerji bilinçlerini ruhsal görevlilere aktaracak bir yıl olacak. 2019 yılına ön hazırlık da 23 Kasım dolunayı ile birlikte başlıyor.

Egonuz kendini önemli hissetmek için değil gerçekten ruhsal göreviniz için kalpten çağrı yaptığınızda sizi sevgi ve ışıkla güçlendiren ve arındıran zaman dilimine gireceksiniz. Bu zamana kadar kendi gücünüzü nasıl elinize alacağınızı bilmediğinize dair korkularınızdan dolayı geride durmayı seçtiyseniz ancak artık yola çıkmalıyım seçimini yaptıysanız bu yıl size mucizelerin kapısını aralayacak.

Bu yıl olan son enerjiler çok yoğun. Size destek olmak için bu kadar yoğun enerjiler yaşamınıza dahil oluyor. Her birinizin ruhu bu enerjileri onayladığı için dünyaya bu enerjiler ve bilinçler akmaya başlayacak. Ruhunuzun isteğine zihnen özgür iradenizle siz karar verdiğinizde bu enerjiler sizlere de akmaya başlayacaktır.

23 Kasım, 12 Aralık, 17 Aralık, 21 Aralık, 22 Aralık, 25 Aralık ve 31 Aralık tarihleri sizlere yeni enerji uyumlamalarının akacağı tarihler.

22 Kasım tarihini de kendi dualitenizi birlik boyutuna taşımak için kullanabileceğiniz bir tarih. Sadece kendinizle meditasyon yapın. Kendinizle meditasyon yaptıkça içsel olarak yüksek benliğinizle bağlantınız güçlenecektir. Meditasyon esnasında sizi korumaya almamı talep edebilirsiniz, ancak lütfen zihniniz hiç susmasa da kendi kendinizle kalın. Süre tamamen size kalmış bir zaman. Bu yılın kendi içinizde gözlemini ve analizinizi yapın. Kendi gelişiminizi kendiniz görün.

Çalışmayı yapmadan bu mesajı bir kaç kez okuduğunuzda zihninizde berraklaşma olacaktır.

Sizleri sonsuz ışığım ve bilgeliğimle selamlıyorum.

22.11.2018

Mesajı Aktaran: Yasemin Derya Metin

Etiketler: