İçeriğe geç
Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Ücretli Yüz Yüze Aşkla Ruhsal Uyanış Atölyesi

Şubat 10, 2019 @ 14:00 - 17:00

100TL

Sevgililer günü öncesinde beşeri ve ruhani aşkı arındırıp güçlendireceğimiz atölye çalışması.

Aşk, boyut boyut ve çeşit çeşit. Aşkın gerçekliği saflık ve birlik enerjisi içinde ancak insanlar aşkın gerçekliğini acı ve melankoli ile eşleştirmiş durumda. Bu atölyede Aşk Melekleri ile aşkın neşe boyutundaki ilahi gerçekliği sizlere tanımlanacak.

Hayatınızda bu zamana kadar aşk diye istediğiniz ancak ilahi gerçeklikte ruhunuzun gerçeği olmaması gerektiği için birçok ilişkinizi hiç sebepsiz yere bitirdiniz. Bunu anlamlandıramadığınız için karşı tarafa ya da bu ilişki içinde olan insanlara hala tepki duyuyorsunuz.

Kendi boyutunuzda olmayan bir aşk yaşadığınız için acı içinde kayboldunuz ve hala aşk yolunu bulamadığınız için ilişki çekemiyorsunuz.

Aşkın özgürlük olduğunu bilmediğiniz için ilişki içinde kendinizi ve karşı tarafı kısıtladınız ya da hapsettiniz.

Cinselliğe ait bedensel gerçekliğin farkında olmadığınız için; cinselliği aşktan ayrıştırıp ilişkiyi dengesizleştiriyorsunuz.

Aşk ile ilgili edindiğiniz inançlar farkında olmadan sizde korku oluşturdu ve hiç farkında olmadan bu korkularla aşkı kendinizden itiyorsunuz.

Geçmiş yaşamlarınızdan ettiğiniz aşk yeminleri bu yaşamda aşka ulaşmanızı engelliyor olabilir.

Aşk ile ilgili yanlış tanımlamalardan dolayı hayatınızda ruhsal olarak olması gereken karşı cinsi aşk diye tanımlayıp ayaklarınıza prangalar taktınız.

Aşkın beşeri ve ilahi aşk tanımlarını bilmediğiniz için bu zamana kadar beşeri aşkı kendinizden itmiş olabilirsiniz.

Aşk kişiyi ruhsal olarak en hızlı yükselten enerji ve frekans. Aşk enerjisi alanınızda aktif olduğunda eğer ruhsal uyanışı arzulayıp bir türlü yol alamıyorsanız aşk sizin en harika araçlarınızdan biri olarak sizi kendinizden yeniden doğurtacak.

Yanınızda getirdiğiniz her şeyi siz izin verdiğiniz ölçüde şifalandıracak; beşeri ve ruhsal aşkı her ikisini insan olarak yaşamanın mümkün olduğunu fark edecek bir çalışma olacak.

Her An AŞK OLsun…

Katılımcı Sayısı: 50 Kişi

Ücret: 100 TL (Kayıt için minimum 50 TL banka hesabına yatması gerekiyor)

Kayıt için Whatsapp mesaj aracılığıyla iletişime geçilmesi uygun.

Whatsapp Mesaj: 0505 801 38 79

Detaylar

Tarih:
Şubat 10, 2019
Saat:
14:00 - 17:00
Ücret:
100TL

Mekan

Grand Öztanık Hotel
Topçu Cad. No:11 Taksim
İstanbul, Türkiye
+ Google Haritalar