İçeriğe geç
Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Ücretsiz Güneş Tutulması Etkinliği

Haziran 29, 2019 @ 08:00 - 17:00

Tarih: 02.07.2019 18:00 – 21:00

Yer: Göztepe Sahil (Caddebostan Migros’tan gelenler yaklaşık 15 dakika Göztepe’ye doğru yürüyüş yapmaları gerekiyor.)

Hatha Yoga
Ha-Tha Güneş ve Ay anlamına gelir. Birlikte yazıldığında ise “güçlü” anlamını taşır ve vücudu temizlemenin ne büyük bir güç gerektirdiğini sembolize eder. Swatmara Hatha yogayı, vücudu uzun meditasyon seanslarına hazırlayıp kuvvetlendirmek amacıyla yapılacak asanalar (duruşlar) ve pranayamalar (nefes teknikleri) olarak düşünmüştür.

Batı dünyasında günümüzde uygulanan ve kısaca yoga olarak bilinen fiziksel egzersizler ve stres azaltıcı nefes alıştırmaları Hatha Yoga’dan ortaya çıkmıştır ve ruhsal ve fiziksel sağlık amacıyla yapılmaktadır.

Daha önce yoga yapmış ya da ilk kez yogayı deneyimlemek isteyen herkes katılabilir.

Uygulamacı: ASLI METİN

Otojenik Gevşeme Hakkında

Alman psikiyatrist Johannes Heinrich Schultz tarafından geliştirilmiş bir gevşeme tekniğidir. Yatarak, oturarak veya yatarak uygulanan teknik sırasında gevşeme durumunu arttırıcı görselleştirmeler kullanır. Otojenik gevşeme stres ve psikosomatik bozukluklarda yardımcı bir yöntem olarak kullanılabilmektedir.

Otojenik gevşeme desteğiyle; iş ve aile problemleri, sınav, iş görüşmesi, toplantı, özel bir sunum ve benzeri stresli durumlar öncesinde, sinir bozuklukları ve psikolojik rahatsızlıklarda iç huzur ve rahatlama/gevşeme elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra istek dışı oluşan düzenli uyuyamama, yüksek veya düşük tansiyon, çeşitli ağrılar, egzama, astım gibi birçok fiziksel rahatsızlıkları yenmede olumlu yönde etkilidir. Bu rahatlamayla konsantrasyonunuzu ve algılama gücünüzü arttırıp; ruhsal/düşünsel, bedensel ve sanatsal yeteneklerinizi yükseltebilirsiniz.

Otojenik gevşeme, doktor veya ilaç tedavisi yerine geçmez; ama bundan bağımsız olarak tüm tedavi ve terapilerin yanında destekleyici olarak uygulanabilir. Bilinçli ve kararlı uygulandığı takdirde de ömür boyu psikolojik hijyen sağlar. Hastalık düzeyindeki rahatsızlarda doktor kontrolü mecburidir!!!

Otojenik Gevşeme Seansı
Bu çalışmanın yaşamınızdaki yansımaları;

🌼Sinir sistemini rahatlat
🌼Ağrılardan kurtul
🌼Kendine güven problemini aş
🌼Korkularından özgürleş

Uygulamacı: ESİN ÖZDOĞAN

Güneş Tutulmasının Astrolojik Etkisi

Astrolog Güliz Kına Güneş Tutulmasının yaşamımıza etkilerini anlatıp, yorumlayacağı astrolojik sohbet

Güneş Tutulması Grup Meditasyonu

2 Temmuz’da gerçekleşecek Güneş tutulmasının etkilerini yaşamımızda daha pozitif ortaya çıkarmak için grup meditasyonu düzenliyoruz.

Güneş tutulmasını birlikte konuşurken aldığım mesaj bizleri etkileyen alanların insanlara açılım yapacağı yönünde oldu. Güliz Kına astrolojik olarak ikimizdeki alanları tespit etti. Bizde gerçekleşecek dönüşümler sizlere de yansıma yapacak ve tutulmanın etkisi daha güçlenmiş olacak.

Güliz Kına sizlere enerjisel olarak dönüşüm ve para alanının şifasını; ben de kariyer, tanınma, yükselme, inançlar ve aile alanın şifasını sizlere ve kolektife açmış olacağız.

Hep birlikte şifalanıp kolektife yansıma yapacağımız bir meditasyon olacak.

Kalben isteyen herkes bizimle olacaktır.

Tarih: 02.07.2019 18:00 – 21:00
Yer: Göztepe Sahil

Göztepe’den gelecekler için tarif video’da

Detaylar

Tarih:
Haziran 29, 2019
Saat:
08:00 - 17:00