İçeriğe geç
Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Ücretli İllüzyondaki İllüzyonlardan Özgürleşme Çalışması

Temmuz 5, 2019 @ 23:00 - Temmuz 6, 2019 @ 23:00

50TL
Tarih: 05.07.2019 23:00 – 06.07.2019 08:00 (Türkiye Saati)
 
Ruh üçüncü boyut deneyimine gelirken unutma perdesi ile birlikte illüzyon (yanılsama) olan bir gerçekliğin içinde var olmayı seçti. Bu her insanın deneyimlemesi gereken bir illüzyon.
 
Aldığım rehberlikler esnasında absolute ya da karanlık tekamül yolundan olan insan ya da enerjisel varlıklar ise insana olmaması gereken illüzyon perdeleri oluşturuyorlar. Bu illüzyon perdeleri ile insanların hayatında kendi varlıklarını olduklarından farklı şekilde sürdürüyorlar. Şöyle örnekleyebiliriz bu insanın kişiliği aslında çok pozitif ve olumlu değil ancak yaşamını bu illüzyon perdesi arkasından devam ettirdiği için onun hayatındaki çoğu insan o kişinin çok iyi olduğunu sanıyor. Bu durum içinde olan kişi de o insanı iyi olarak tanımladığı için çoğunlukla bu kişi ile ilgili olumsuz deneyimler yaşıyorlar.
 
Bu çalışmada amaç kişilerin size oluşturduğu ya da sizin kişilere oluşturduğunuz ilahi izinli olduğumuz illüzyon perdelerini kaldırıp ilahi gerçekliği bilerek yaşamınızdaki insanların ve sizin kendi kişilik gerçekliğinizle sadece dünya illüzyonu içinde varlığınızı sürdürmeniz.
 
Sadece Dünya planının illüzyonunu bilerek bu yaşamı sürdürmek de kişinin var oluş gerçekliğini daha kolay kavramasına aracılık edecektir. İkinci değişim elbette süreç alan bir değişim, her insanın idrak frekansına uygun açılımlar gerçekleşecektir.
 
Bu çalışmaya ihtiyacınız olup olmadığını kalbiniz bilir. Kalbiniz evet diyorsa benimle iletişime geçebilirsiniz.
 
Çalışma Şekli
 
Çalışma Whatsapp grup çalışması şeklinde olacak. Grup çalışmalarında yazışmaların grup mesajı içinden yapılması toplu ve derin şifayı da beraberinde getirecektir. Sizlerinde bire hizmet yolundaki adımlarınız olacaktır. Gün içinde gelecek akışa göre gruba ya ses kaydı ya da niyet yollayacağım. Gönderdiğim niyetin yazı ise okunması ses kaydı ise dinlenmesi yeterli olacaktır. Ertesi gün de çalışma ile ilgili sonraki zamanlarda katılımcının neler yapması gerekiyorsa bu bilgiyi yine grup aracılığıyla paylaşacağım. Gece boyunca akan bir şifa olacak.
 
Her çalışmamda olduğu gibi insan enerjisi olarak benim enerjim ve enerjisel olarak da bizim ihtiyacımız olan ışık varlıkların enerjileri bizimle olacak.
 
Bize ve bütüne şifa olsun.
 
Kayıt ve Ödeme: Sadece Whatsapp mesaj aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz. Kayıt yaptırılmış olsa bile cuma 18:00’e kadar ücret ödemesini gerçekleştirmiş katılımcıları çalışmaya dahil edebileceğim.
 
ÖNEMLİ: Çalışmaya sadece bir kere katılım sağlamak yeterli.
 
KİMLER KATILMAMALI
ÖZEL İLGİ, ALINGANLIK VE KIRILGANLIKTAN BİLİNÇALTI DÜZEYDE BESLENMEKTEN VAZGEÇMEYİ SEÇMEYENLER.
 
Kimler Katılmalı
Aşağıdaki koşullara kalben evet diyenler.
 
ÖNEMLİ NOT:
* Çalışma öncesinde katılım bedelinin yatırılmış olması gerekiyor.
* Çalışma grubuna dahil edildikten sonra çalışmadan çıkılması halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
*Çalışma tamamlandı mesajını grupta paylaşıncaya kadar grup yazışmaları ya da grup enerjisinden ne kadar rahatsız olsanız da gruptan ayrılmamanız gerekiyor. Grup şifasının amacı bizim üzerini örttüğümüz noktayı başkasının bize göstermesine izin vermek ve her halimizi kabul etmektir.
 
Katılımcının Sorumluluğu:
Bu soruları ilahi gerçeklikte cevaplayın lütfen.
 
Var oluşunuzdaki her yaşamın %100 Sorumluluğunu alıyor musunuz?
 
Farkında olduğunuz ya da olmadığınız tüm alanlarda özgür iradenizle mağdur ve maktul oyunundan özgürleşmeyi seçiyor musunuz?
 
Yaratıcı’ya/Allah’a inanıyor ve güveniyor musunuz?
 
Bana ruh, zihin, beden, ego, kalp ve yüksek benliğinizle spiritüel rehber olarak güveniyor musunuz?
 
Bu çalışmada dönüşüm için gerekli sorumluluğunuzu özgür iradenizle %100 alıyor musunuz?
 
Ücret: 50 TL

Detaylar

Başlangıç:
Temmuz 5, 2019 @ 23:00
Bitiş:
Temmuz 6, 2019 @ 23:00
Ücret:
50TL