İçeriğe geç
Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Yeni Ayda Uzaktan Başmelek Ariel’le Dünyasal Konfor Çalışması

Ağustos 29, 2019 @ 23:00 - Ağustos 31, 2019 @ 23:00

90TL

Türkiye saati ile 30.08.2019 13:36’da gerçekleşecek yeni ay enerjisi öncesinde Başmelek Ariel aracılığıyla konfor enerjisine uyumlanacağız. Konfor dünyada bir insanın mutlu yaşaması için ihtiyacı olan her şeyi barındıran bir enerji alanı.

Bu uyumlama hangi alanları kişinin yaşamına açacak?

Kolaylık, Sağlık, Bolluk bereket, Kariyer, AŞK, Ruhsal yetiler, Şans ve Mucize alanlarının kapılarını açacak. Kişi bu kapılardan gelen fırsatları hayatına davet ederse ancak yaşamında kendisi bunları tezahür ettirebilecek.

İnsanlık uzun bir süreden beri birlikte yaratım alanında yaşam sürdürüyor. Ancak bu yaratım alanı için kendi sorumluluğunu alıp atması gereken adımları bu alanlara ait bilişe sahip olmadığı için adım atamıyor. Sizde kendi yaşamınızda bilmediğiniz için adım atamıyorsanız, bu çalışmada hücresel düzeyde bilmeniz gerekenler size hatırlatılacak. Başmelek Ariel’in rehberliği ile kendi yaşamınızı kurgulayacağınız rehberliğin bilgilerine ulaşabileceksiniz.

Yeni çağ enerjilerinde siz ne kadar bu oluşumun içinde olursanız; yaşamınızda hayalleriniz de daha hızlı gerçeklik olur.

Çalışma Şekli: Whatsapp grup çalışması şeklinde olacak. Dinleyeceğiniz ses kaydını grup mesajı aracılığıyla size ileteceğim. Ses kaydını dinlemeniz ve eğer gece yatarken yapmanız gereken herhangi bir ayrı niyet olursa onu da gruptan sizlere ileteceğim. Gece boyunca enerji siz uyurken çalışacak. Ne kadar uzun uyursanız şifa süreniz o kadar uzun olur.

KİMLER KATILMAMALI
ÖZEL İLGİ, ALINGANLIK VE KIRILGANLIKTAN BİLİNÇALTI DÜZEYDE BESLENMEKTEN VAZGEÇMEYİ SEÇMEYENLER.
 
Kimler Katılmalı
Aşağıdaki koşullara kalben evet diyenler.
 
Katılımcının Sorumluluğu:
Bu soruları ilahi gerçeklikte cevaplayın lütfen.
 
* Var oluşunuzdaki her yaşamın %100 Sorumluluğunu alıyor musunuz?
 
* Farkında olduğunuz ya da olmadığınız tüm alanlarda özgür iradenizle mağdur ve maktul oyunundan özgürleşmeyi seçiyor musunuz?
 
* Yaratıcı’ya/Allah’a inanıyor ve güveniyor musunuz?
 
* Bana ruh, zihin, beden, ego, kalp ve yüksek benliğinizle spiritüel rehber olarak güveniyor musunuz?
 
* Bu çalışmada dönüşüm için gerekli sorumluluğunuzu özgür iradenizle %100 alıyor musunuz?
ÖNEMLİ NOT:
* Çalışma öncesinde katılım bedelinin yatırılmış olması gerekiyor.
* Çalışma grubuna dahil edildikten sonra çalışmadan çıkılması halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
*Çalışma tamamlandı mesajını grupta paylaşıncaya kadar grup yazışmaları ya da grup enerjisinden ne kadar rahatsız olsanız da gruptan ayrılmamanız gerekiyor. Grup şifasının amacı bizim üzerini örttüğümüz noktayı başkasının bize göstermesine izin vermek ve her halimizi kabul etmektir.
Ücret: 90 TL
 
Kayıt için eğer varsa göbek adınız dahil tam isim soy isminizi whatsapp’tan mesaj yazarak iletmeniz yeterli olacak. Kayıt sonrası ödeme bilgisi tarafınıza iletilecektir.
 
Whatsapp Sadece Mesaj İletişim: 0505 801 38 79

Detaylar

Başlangıç:
Ağustos 29, 2019 @ 23:00
Bitiş:
Ağustos 31, 2019 @ 23:00
Ücret:
90TL
Etkinlik Kategori:

Mekan

Online Etinlik