İçeriğe geç
Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Ücretli Uzaktan Serafim Melekleri ile Dünyasal Denge Çalışması

Ekim 7, 2019 @ 08:00 - 17:00

Serafim Melekleri Mesajı

“Sevgili ruhsal deneyim yaşayan insanlar,
Sizlerle zaman zaman Serafim Melekleri olarak çalışıyoruz. Bizlerin çalışması sizlerin daha kaosa geçiş yaptığınız dönemlerde gerçekleşiyor. Dünyayı sizler değiştireceksiniz. Sizin için dünyayı değiştirecek kurtarıcı gelmesini beklemeyi artık bırakmanız gerekiyor. Kendi sorumluluğunuzu alıp güçlenmeniz için bizler sizinle çalışma gerçekleştireceğiz.
 
Dünyasal isteklerde bulunduktan sonra bir çoğunuzda ruhsallıktan uzaklaştığınıza dair korkular ortaya çıkıyor. Dünyada ve ruhsallıkta dengede olduğunuz sürece her şey yolunda gidecektir. İçsel dengenizi bulamamanız kendi içinizden kaçmanızdan kaynaklanıyor. Kendinizdeki her şeyle yüzleşme cesaretini kazanmanız için sizlerle çalışıyoruz.
 
Katılan her bir katılımcıya özel alan açılarak şifa alanı sizinle uyumlanacak ve hayatınızda tam olarak denge gerçekleşene kadar sizlerle çalışma bu enerji alanından devam edecek. Yoğun olarak çalışma yapılacak alan egonuzla olacak. Sizi kaosa sürükleyen parçanız egonuz. Egonuz ne kadar dengede olursa sizler de o oranda dengede ve huzurlu olursunuz.
 
İnsanlara çok fazla uyarı yapıldı. Hala insanlık egosuna tutunmaya devam ediyor. Egonuza tutunmayı seçtiğinizde ruhunuz da sizler için daha zorlu planları hayatınıza dahil etme potansiyelinde olacak. Bu potansiyellerinizi elimine etmek için bu çalışmayı sizlerle gerçekleştireceğiz.”
 
Serafim Melekleri ve Sevgi Bilgeleri
 
Çalışma Şekli: 10.10.2019 20:00’da açılacak Whatsapp grup çalışması ile başlayacak. 7 gece boyunca dinleyeceğiniz ses kaydını ve diğer tüm niyetleri grup mesajı aracılığıyla size ileteceğim. 7 gece boyunca sizlere göndereceğim ses kaydını dinleyerek uyuduğunuzda enerji alanı sizin için aktif olacaktır. Bu 7 gece boyunca sizin kendi içinizdeki gizemli alanlar Serafim Melekleri tarafından şifalandırılacak. Yaşamınızda sizi yoran her şeyden kalben istediğiniz sürece sizi arındıran bir çalışma olacak. Dünyada kendiniz ve tüm insanlık için iyi niyetler için seçim yapabilmenizin önündeki engellerin kaldırılacağı bir çalışma olacak.
 
KİMLER KATILMAMALI
ÖZEL İLGİ, ALINGANLIK VE KIRILGANLIKTAN BİLİNÇALTI DÜZEYDE BESLENMEKTEN VAZGEÇMEYİ SEÇMEYENLER.
Kimler Katılmalı
Aşağıdaki koşullara kalben evet diyenler.
 
Katılımcının Sorumluluğu:
Bu soruları ilahi gerçeklikte cevaplayın lütfen.
* Var oluşunuzdaki her yaşamın %100 Sorumluluğunu alıyor musunuz?
* Farkında olduğunuz ya da olmadığınız tüm alanlarda özgür iradenizle mağdur ve maktul oyunundan özgürleşmeyi seçiyor musunuz?
* Yaratıcı’ya/Allah’a inanıyor ve güveniyor musunuz?
* Bana ruh, zihin, beden, ego, kalp ve yüksek benliğinizle spiritüel rehber olarak güveniyor musunuz?
* Bu çalışmada dönüşüm için gerekli sorumluluğunuzu özgür iradenizle %100 alıyor musunuz?
 
ÖNEMLİ NOT:
* Çalışma öncesinde katılım bedelinin yatırılmış olması gerekiyor.
* Çalışma grubuna dahil edildikten sonra çalışmadan çıkılması halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
*Çalışma tamamlandı mesajını grupta paylaşıncaya kadar grup yazışmaları ya da grup enerjisinden ne kadar rahatsız olsanız da gruptan ayrılmamanız gerekiyor. Grup şifasının amacı bizim üzerini örttüğümüz noktayı başkasının bize göstermesine izin vermek ve her halimizi kabul etmektir.
 
Ücret: 140 TL
 
Kayıt için eğer varsa göbek adınız dahil tam isim soy isminizi whatsapp’tan mesaj yazarak iletmeniz yeterli olacak. Kayıt sonrası ödeme bilgisi tarafınıza iletilecektir.
Whatsapp Sadece Mesaj İletişim: 0505 801 38 79
 
NOT: Daha önceki çalışmalarımıza katılan katılımcılar, ücretsiz olarak katılmış oldukları çalışmanın kaydını dinleyerek kendileri için gerekli şifa alanın çalışmasını aktif edebilirler. Bu gruba katılmak isteyenler ücret ödeyerek yeni çalışma alanına da dahil olabilirler.

Detaylar

Tarih:
Ekim 7, 2019
Saat:
08:00 - 17:00