İçeriğe geç

Youtube Meditasyonlarının Zamansız Şifası – Yaşam Hikayesi

  • 5 yıl önce
  • 2Dakika
  • 356Kelime
  • 172Görüntülenme

Youtube Meditasyonlarının Zamansız Şifası – Yaşam Hikayesi

Youtube meditasyonlarında zihin kanıt aramaya odaklı olduğu için meditasyonları canlı yapmayanların zihninde zaman zaman ortaya çıkan “bu meditasyonu şimdi yapsam aynı etki ortaya çıkar mı?” sorusunun cevabı bugün Şebnem Hanım’dan geldi. Ben her ne kadar sorularınızı cevaplasam da bu deneyimi yaşayan insanların cevapları sizler için daha inandırıcı oluyor. Bu da zihnimizin bana göre aşırı kuşkucu olunmadığı sürece güzel olan çalışma şekli.

Gelelim Şebnem Hanım’ın 2018.10.24 Dolunayda Başmeleklerle Aile Şifası Meditasyonuyla ilgili olarak sizlerle paylaşmak için izin aldığım deneyimini aktardığı yoruma. 

“Yasemin Hanım meditasyona başlamadan hemen önce kardeşime mesaj atmak için videoyu durdurdum. Kardeşime mesajın sonunda “kurban olayım” yazacaktım, niyetimin bilincinde olduğum halde cümleyi kuramadım, başka şekilde ifade ettim. Videoya geri döndüğümde siz güldünüz ve “kurban olayım” ifadesini açıkladınız. Şaşırmıyorum artık ama bir yıl önce çekilmiş bir videonun daha başında bunu yaşadım. Benim için bunlar mucizeler ve her zaman onlarla yaşamayı seçiyorum, bu anıma şükrediyorum ve size bana rehber olduğunuz için, yol arkadaşım olduğunuz için aşkların en güzelini diliyorum ✨💗💫👭✨🙏”

Bu videoda önce bilgilendirme yapıp, daha sonra canlı yayında gelen yorumları okuyup cevaplıyordum. Şebnem Hanım’ın videoyu tekrar oynatmaya başladığı 16:20. dakikada canlı yayında okuduğum “Neşet Ertaş’ın dediği gibi bizim oralarda Kurban olayım demek Seni seviyorum anlamına gelir😘💕❤️” yorumuna istinaden cevap vermiştim.

Bu yorum bana göre evresel zamanda sadece an olduğunun, bizlerin birbirimizi tanımadan önce de bağlantıda olduğumuzun ve tüm ihtiyaçlarımızın fark etmesini bildikten sonra her zaman bizimle olduğunun bir göstergesi oldu.

Meditasyonu izlemek isterseniz

Bu zamana kadar bana iletilmiş yaşam hikayelerini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

09.02.2020