İçeriğe geç
Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Ücretli Torus Mate Gökadası Varlıkları ile Sevgi Dengesi Çalışması

Şubat 20, 2020 @ 20:00 - Şubat 21, 2020 @ 09:00

120TL

Ücretli Torus Mate Gökadası Varlıkları ile Sevgi Dengesi Çalışması

Lütfen etkinlik içeriğini dikkatle okuyun.

Tarih: 20.02.2020 20:00 – 21.02.2020 09:00

AŞK Boyutunda varoluşunu seçen, ancak sahip olduğu fiziksel ya da ruhsal DNA ve gen alanı sebebiyle sevgi dengesini kuramayanları DNA düzeyinde şifalandıracak bir çalışma.

DNA kayıtlarımızın nereden geldiğini daha önce şu yazımda ifade etmiştim. Okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.  Bu çalışmada sahip olduğunuz ve dönüştüremediğiniz sevgi boyutunda olmayan yaşamlar Torus Mate Gökadası Varlıkları tarafından şifalandırılacak. Bu şifa ile Torus Mate Gökadası Varlıkları ile uyumlu hale geldiğiniz için daha sonra hayatınızdaki ilahi izinli oldukları her konuda destek alabilirsiniz.

Çalışma Şekli: 20.02.2020 20:00’da açılacak. (Lütfen gün içinde bu saat öncesinde “beni gruba almadınız mı, grup açılmadı mı” sorularını sormayın. İnsanlar bu sorular aracılığıyla kendi sorumluluğunu almadığını bana göstermiş oluyor. Bu nedenle de bu soruları soran insanlarla bir daha çalışma yapmıyorum.) Whatsapp grup çalışması şeklinde olacak. Grup açıldıktan sonra tüm yazışmalar gruptan yapılacak. Dinleyeceğiniz ses kaydını grup mesajı aracılığıyla size ileteceğim. Ses kaydını dinlemeniz ve eğer gece yatarken yapmanız gereken ayrı bir niyet olursa onu da gruptan sizlere ileteceğim. Gece boyunca enerji siz uyurken çalışacak. Ne kadar uzun uyursanız şifa süreniz o kadar uzun olur.

ÖNEMLİ NOT:

  • Çalışma öncesinde katılım bedelinin yatırılmış ve bedelin hesaba geçmiş olması gerekiyor.
  • Çalışma grubuna dahil edildikten sonra çalışmadan çıkılması halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
  • Çalışma tamamlandı mesajını grupta paylaşıncaya kadar grup yazışmaları ya da grup enerjisinden ne kadar rahatsız olsanız da gruptan ayrılmamanız gerekiyor. Grup şifasının amacı bizim üzerini örttüğümüz noktayı başkasının bize göstermesine izin vermek ve her halimizi kabul etmektir.
  • Grup açıldıktan sonra özelden herhangi bir yazışma yapılmayacaktır.

Ücret: 120 TL

Kayıt: Eğer varsa göbek adınız dahil tam isim soy isminizi whatsapp’tan mesaj yazarak iletmeniz yeterli olacak. Kayıt sonrası ödeme bilgisi tarafınıza iletilecektir.

Whatsapp Sadece Mesaj İletişim: 0505 801 38 79

 

Detaylar

Başlangıç:
Şubat 20, 2020 @ 20:00
Bitiş:
Şubat 21, 2020 @ 09:00
Ücret:
120TL