İçeriğe geç
Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Ücretli Ekinoksta İllüzyonlardaki İllüzyonlardan Özgürleşme Çalışması

Eylül 21, 2020 @ 21:30 - Eylül 23, 2020 @ 21:30

75TL

Ücretli Ekinoksta İllüzyonlardaki İllüzyonlardan Özgürleşme Çalışması

Ön Bilgilendirme:
Her birimizin özgür irade seçimine saygı duyduğum için kayıt yaptıran katılımcının evrensel boyutta varoluş sorumluluğunu yüzde yüz aldığını ve artık hayatında hiç alkol kullanmadığını beyan etti olarak kabul ediyorum. Bu beyanı yazmış olma nedenlerimi merak ediyorsanız buraya tıklayarak detayları okuyabilirsiniz. Her birimizin yolu sevgiyle aydınlansın.

Çalışma İçeriği:

Ekinoks tarihleri bizim kendi frekansımızı yükseltmemiz için enerjisel olarak bizi destekleyen lineer zaman dilimleri. Bu zamanda kendi gerçekliğimizin ne kadar farkında olursak frekans yükselişimiz o kadar hızlanır. Dünya planında bizi en çok zorlayan deneyim de illüzyonlar. Ekinoksun güçlü enerjisinde bu illüzyonlar için derin bir arınma çalışması gerçekleştireceğiz.

Ruh üçüncü boyut deneyimine gelirken unutma perdesi ile birlikte illüzyon (yanılsama) olan bir gerçekliğin içinde var olmayı seçti. Bu her insanın deneyimlemesi gereken bir illüzyon.
 
Aldığım rehberlikler esnasında absolute ya da karanlık tekamül yolundan olan insan ya da enerjisel varlıklar ise insana olmaması gereken illüzyon perdeleri oluşturuyorlar. Bu illüzyon perdeleri ile insanların hayatında kendi varlıklarını olduklarından farklı şekilde sürdürüyorlar. Şöyle örnekleyebiliriz bu insanın kişiliği aslında çok pozitif ve olumlu değil ancak yaşamını bu illüzyon perdesi arkasından devam ettirdiği için onun hayatındaki çoğu insan o kişinin çok iyi olduğunu sanıyor. Bu durum içinde olan kişi de o insanı iyi olarak tanımladığı için çoğunlukla bu kişi ile ilgili olumsuz deneyimler yaşıyorlar.
 
Bu çalışmada amaç kişilerin size oluşturduğu ya da sizin kişilere oluşturduğunuz ilahi izinli olduğumuz illüzyon perdelerini kaldırıp ilahi gerçekliği bilerek yaşamınızdaki insanların ve sizin kendi kişilik gerçekliğinizle sadece dünya illüzyonu içinde varlığınızı sürdürmeniz.
 
Sadece Dünya planının illüzyonunu bilerek bu yaşamı sürdürmek de kişinin var oluş gerçekliğini daha kolay kavramasına aracılık edecektir. İkinci değişim elbette süreç alan bir değişim, her insanın idrak frekansına uygun açılımlar gerçekleşecektir.
 
Bu çalışmaya ihtiyacınız olup olmadığını kalbiniz bilir. Kalbiniz evet diyorsa ve ara sıra da olsa alkol kullanmıyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
Bu Çalışmaya Kimler Katılmalı: 
Aşağıdaki sorulara her parçası ile evet diyenler.
Bu soruları ilahi gerçeklikte cevaplayın lütfen.
  • Varoluşunuzdaki her yaşamın %100 Sorumluluğunu alıyor musunuz?
  • Farkında olduğunuz ya da olmadığınız tüm alanlarda özgür iradenizle mağdur ve maktul oyunundan özgürleşmeyi seçiyor musunuz?
  • Yaratıcı’ya/Allah’a inanıyor ve güveniyor musunuz?
  • Bana ruh, zihin, beden, ego, kalp ve yüksek benliğinizle spiritüel rehber olarak güveniyor musunuz?
  • Bu çalışmada dönüşüm için gerekli sorumluluğunuzu özgür iradenizle %100 alıyor musunuz?
Çalışma Şekli:
21.09.2020 21:30’da açılacak. (Lütfen gün içinde bu saat öncesinde “beni gruba almadınız mı, grup açılmadı mı” sorularını sormayın. İnsanlar bu sorular aracılığıyla kendi sorumluluğunu almadığını bana göstermiş oluyor. Bu nedenle de bu soruları soran insanlarla bir daha çalışma yapmıyorum.) Whatsapp grup çalışması şeklinde olacak. Grup açıldıktan sonra tüm yazışmalar gruptan yapılacak. Dinleyeceğiniz ses kaydını ve eğer gece yatarken yapmanız gereken ayrı bir niyet olursa grup mesajı aracılığıyla size ileteceğim. Ses kaydını dinlemeniz ve eğer gönderilen niyet olursa niyeti yapmanız yeterli. Gece boyunca enerji siz uyurken çalışacak. Ne kadar uzun uyursanız şifa süreniz o kadar uzun olur.
Gönderilen ses kaydını her zaman dinleyebilir ve çalışma esansında size özel çalışan enerjiyi tekrar tekrar deneyimleyebilirsiniz. Her dinleme farklı bir alanı şifalandırır.
Üç gün boyunca kişinin frekansına uygun olarak üç ayrı frekans alanı kademeli olarak kişinin alanında çalışacak.
ÖNEMLİ: Çalışmaya sadece bir kere katılım sağlamak yeterli.
ÖNEMLİ NOT:
  • Çalışma öncesinde katılım bedelinin yatırılmış olması gerekiyor. (İş Bankası, Ingbank ya da Yapı Kredi Bankası dışından yapılacak EFT ödemelerinin en geç 17:00’da; İş Bankası, Ingbank ya da Yapı Kredi Bankası’ndan yapılacak havale ödemesinin de en geç 21:00’da uygun banka hesabına yapılmış olması gerekiyor. Bu saatlerde yapılmamış ödemelerde kayıt yaptırılsa dahi grup katılımı gerçekleştirilmeyecektir.)
  • Çalışma grubuna dahil edildikten sonra çalışmadan çıkılması halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.
  • Çalışma tamamlandı mesajını grupta paylaşıncaya kadar grup yazışmaları ya da grup enerjisinden ne kadar rahatsız olsanız da gruptan ayrılmamanız gerekiyor. Grup şifasının amacı bizim üzerini örttüğümüz noktayı başkasının bize göstermesine izin vermek ve her halimizi kabul etmektir.
  • Grup açıldıktan sonra özelden yazışma yapılmayacaktır.

Tüm detaylara hassasiyet gösterip uyduğunuz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Ücret: 75 TL (Katılım bedelinin %10’u sosyal sorumluluk olarak benim tarafımdan bağışlanacaktır.)
Kayıt: Eğer varsa göbek adınız dahil tam isim soy isminizi whatsapp’tan mesaj yazarak iletmeniz yeterli olacak. Kayıt sonrası ödeme bilgisi tarafınıza iletilecektir.
Whatsapp Sadece Mesaj İletişim: 0505 801 38 79
Daha önce uzaktan grup çalışmasına katılmayanlar bilgilendirme videosunu arzu ederseniz izleyebilirsiniz.

Detaylar

Başlangıç:
Eylül 21, 2020 @ 21:30
Bitiş:
Eylül 23, 2020 @ 21:30
Ücret:
75TL