İçeriğe geç

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile İş Hayatına Arınma Çalışması

  • 6 ay önce
  • 17Dakika
  • 4554Kelime
  • 147Görüntülenme
Gümüş Mor Alev Enerjisi ile İş Hayatına Arınma Çalışması
Bilgilendirme

Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine yapabileceği çalışma. Telegram’da Ücretsiz Gümüş Mor Alev Çalışma Grubumuz var. Grubumuzda uyumlaması olanların yapabileceği ortak çalışmaları paylaşıyoruz. Uyumlaması olmayanlar için de grupta uyumlama yapacak arkadaşlar duyuru yapıp, ücretsiz uyumlama yapıyorlar. Birlikte hem kendimizi arındırmak için hem de bütüne hizmet etmek için toplandık. Katılmak isteyenler buraya tıklayarak gruba dahil olabilirler.

Gümüş Mor Alev Çalışma Grubumuzda bulunan Meral Hanım’ın yazmış olduğu arınmayı, kontrol edip; düzelterek sizlerle paylaşıyorum. Size uygun niyetleri okuyarak ya da ses kaydı yapıp dinleyerek kendi arınmanızı gerçekleştirebilirsiniz.

İş Hayatına Dair Genel Arınmalar

Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara uygun olarak Başmelek Zadkiel’i, Saint Germain’i, Gümüş Mor Alev Varlıklarını ve Gümüş Mor Alev Enerjisini bedenime ve enerji alanıma davet ediyorum. Gümüş Mor Alev Enerjisinin arındırdığı her şey anda Altın Enerji ile tamamlansın.

Kendi varoluş sorumluluğumu %100 alıyorum. İş hayatımla ilgili açık ve gizli kullandığım şikayet ve söylenme programlarını kullanmama neden olan tüm bilinçaltı çıkarlarımı özgür irademle iptal edip, bu programla bağlantılı direkt ve dolaylı tüm bağları bağlantıları varoluşa bir daha gelmemek üzere kaynağa teslim ediyorum. İlahi olarak arınması gereken alanlara Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum. Açılan boşlukların Altın Enerji ile şifalanmasına izin veriyorum.

Hayatımda yeni bir kariyer alanı seçme ve bu seçimle ilgili her şeyin sorumluluğunu alıp çıkan sonuçtan %100 memnun olmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Yeni kariyer hayatımda başlangıçtan bu işi tamamlayıncaya kadar her aşamasının daha kolay, daha keyifli, daha sağlıklı, daha neşeli, daha bolluk bereket içerisinde geçmesini engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Çalıştığım işte değer görmemi, saygı görmemi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Para ile ilişkimin sevgi odağında sürekli ve düzenli olmasını engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Maaş kelimesi ile ilgili alanımda var olan kıtlık, yokluk ve sıkışıklık programlarını alanımda tutmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Hak ettiğim değerde, hak ettiğim konforda, hak ettiğim ücrette hak edişimde olan işte çalışamayacağıma dair kaygılarımın, korkularımın olmasına neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Patron kavramı ile ilgili alanımda var olan ilahi gerçek olmayan bilgileri alanımda tutmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Genç girişimcilere karşı bakış açım olmasına neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Hayır demem gereken yerlerde saygıyla ve kendinden emin bir şekilde hayır dememi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Çalışma koşullarım ile ilgili kendi kendime var ettiğim sorunları büyütmeme neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş yerinde çalışan arkadaşlarımı ya da işverenimi suçlamama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş hayatımda yaptığım işle, hak ettiğim görünürlüğü kazanmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Emeğimin insan olarak benim değerimin ilahi olarak olması gereken değerde karşılık bulmasını engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Yaşam derslerimi zorlayıcı planlarla planladıysam ve bunu kendi yaptığımı kabullenemiyorsam burada var ettiğim tüm dirençlerimi hayat planımda tutup çözüm bulmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Yöneticim, iş arkadaşlarım ya da patronlarım tarafından takdir edilmemi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Genç mezunların iş hayatında benden önce tercih edileceğini düşünüp kendi rızkımdan vazgeçmeme ya da onunla ilgili inancımın zayıflamasına neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Hayat planımda veya iş hayatımda mobbinge uğramama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Yaptığım işte maddi ya da manevi haksızlığa uğramama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş hayatında suçluluk deneyimini yaşamama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Kendi maksimum potansiyelimi iş yerimde veya yaşamımda ortaya çıkarmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş hayatımda ortaya çıkarmam gereken işleri kolay, keyifli ve hızlı bir şekilde ortaya çıkarmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Hayatım içinde ya da iş hayatımda diyet ödemek zorunda olduğumu var saymama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Yapmam gereken işi keyifle mutlulukla neşeyle yapıp kazanmam gereken maddi ve manevi değerleri hayat planıma kolayca dahil etmemi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Yaşımdan dolayı insanların veya kişilerin benim beceriksiz olduğumu, yeteneksiz olduğumu ya da yetersiz olduğumu düşünmelerine neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Hayalimdeki ve yaşam amacımdaki işi ruhumun ilahi olarak bildiği konumda gerçekleştirmemi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş yerimde iş arkadaşlarımla uyumlu çalışmayı deneyimlememi ya da daha uyumlu çalışmam mümkünken bunu bu zamana kadar deneyimleyemememe neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Ruhsal olarak planlamış olduğum iş deneyimini şu anki dünya koşullarında daha bolluk bereket, daha sevgi içerisinde daha AŞK içerisinde, daha coşku içerisinde daha konfor içerisinde daha sevinç içerisinde deneyimlemem ilahi olarak mümkünse bunu yaşamımda Yaratıcı ile birlikte tezahür ettirmemi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Ortaya çıkardığım fikirleri başka insanlar veya kişiler tarafından sahiplenilip kendilerine aitmiş gibi sunulmasına neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Şu an çalıştığım iş yerimde ilahi olarak hak ettiğim ücreti almamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Yöneticilerin ya da patronun işine geldiği için aslında işlevsel olarak iş yerine verimli bir çalışan olmamasına rağmen hak ettiği ücretin çok daha üstünde ücret alan insanlarla veya kişilerle bir arada çalışmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Şu an yaşadığım ülkedeki ekonomik zorluklarla ilgili benim sorumlu olmadığım zorluklardan dolayı ben maddi olarak zorlanıp hayat kalitemden vazgeçmeme neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Şu anki ekonomi yönetimini kabullenemeyip tepki göstermeme ve ülkem için çözümleyici fırsatları bulmamı ve Yaratıcı ile birlikte tezahür ettirmemi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Şu an var olan hükümete karşı benim ya da başka insanların veya kişilerin önyargıları ve yargıları nedeniyle aşırı negatif olmama, aşırı öfkelenmeme, aşırı tepki göstermeme neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş yerimde birlikte çalıştığım kaba iş arkadaşlarımın hayat planımda olmasına neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Zorba insanlarla veya kişilerle aynı iş yerinde çalışmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Kendi nezaketimi kaybetmeden iş arkadaşlarımla olması gereken saygı dengesinde birlikte çalışmamızı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Çalıştığım iş yerimde küfürlü veya argo konuşan insanlarla veya kişilerle bir arada çalışmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş yerimde daha sağlıklı bir şekilde iletişimde olup insanları manipüle etmeden onlara sınırlarımı net bir şekilde belirlememi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İlişkimizi yönetmekte zorlandığım için iş arkadaşlarımı manipüle etmek zorunda kalmama neden olan ve bunun dışında bir çözüm olmadığını düşünmeme neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş yerimde çalışmadığı halde kendini göstermek için benim emeğimi kullanan sömüren insanlarla veya kişilerle aynı ortamda çalışmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Saygı temelinde davranış sergilemeyi bilmeyen ya da bile isteğe bu davranışı sergilemeyi tercih eden insanlarla veya kişilerle bir arada olmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Çalıştığım iş yerinde huzursuz olmama neden olan ve kendimi güvende hissetmemi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Çalıştığım iş yerinde ilahi olarak hak ettiğim terfiyi almamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Çalışma hayatımda iş arkadaşlarımın bana oyunlar oynamasına neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Zorluk programı ile ilgili bunu hayatımda var etmeme, büyütmeme, tutmama, tutunmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş yerinde para kazanmak için çalışmak zorundayım ve zorunda olduğum için ben orada keyifli olamam inancımı hayat planımda yaşamımda tutmama, var etmeme, büyütmeme ve buna kesinlikle inanmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Eğer ruhsal planımda….sorumlusu/yöneticisi olmak varsa ilahi olarak bunu planladıysam bu planımı gerçekleştirmemi engelleyen coşkusuzluk programından özgürleşmeyi seçiyorum. Coşkusuzluk programını hayatımda var etmeme neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Yapmış olduğum işin bana kendi ışık fırsatlarını fısıldamasını ve benim bu fırsatları duymamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş yerimin kendi bilincini algılamamı, anlamamı, hissetmemi onunla birlikte onun istediği, benim istediğim, ikimizin istekleri ile birleşen Işık’a hizmet eden bolluğu ve bereketi yaşam planımda Yaratıcı ile birlikte tezahür ettirmemi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş hayatımda müşterilerin bana ve benimle birlikte çalışan iş arkadaşlarıma gereken özeni göstermesini engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İnsanların veya kişilerin aşırı terleyip ter kokusundan benim aşırı rahatsız olmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş gücünü daha ucuza çalıştırmak isteyen işveren ya da yöneticilerin iş hayatında bulunmasına neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İnsan emeğini sömüren, insanı değersizleştiren işverenlerin yöneticilerin çalışma hayatında bulunmasına neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Kalbimin en çok çalışmak istediği ruhsal planıma uygun, ilahi olarak hak ettiğim yerde çalışmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

AŞKın gerçeği ile bezenmiş hayallerimde olan iş yerinde çalışmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Yeteneklerimle, kariyerimle, aldığım eğitimlerle gittiğim iş yerinde yaptığım işte öne çıkmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Çalıştığım iş yerine, çalıştığım kuruma, dünyaya verimli olarak paylaşım yapacağım iş yerinde birlikte büyüyeceğimiz birlikte kazanç sağlayacağımız aynı ortamda bulunduğum insanlarla grup olarak biz diyebileceğimiz bilinci var etmemizi ve bu koşullarda çalışma sürdürmemizi engelleyen, çalışmayı var etmemizi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Hayat planımda hırsı hayatıma dahil edip kendimden vazgeçtiğim herhangi bir anım olduysa azimle yaşamamı yeniden bolluk bereket, sevgi, AŞKla kurgulamamı, Yaratıcı ile birlikte tezahür ettirmemi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Kibirli insanların veya kişilerin hak ettiğim hayatı deneyimlememe izin vermesini engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Hak ettiğim kariyerde ilerlememi engelleyen insanların veya kişilerin benim hayatımı yönetmesine izin vermeme neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre izinli olduğum alanlara ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Ruhumun bilgeliği ile sevdiğim işi güvenli ve huzurlu bir şekilde yapmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İnsan olarak sahip olduğum mizaç ve kişilik özelliklerimin, edindiğim bilginin ve tecrübelerimin gerçek değerini görmezden gelip yeterli olduğum yerde yetersiz zannına kapılmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Rızkımla ilgili kendi hayat planımda yarattığım herhangi bir kısıtlama varsa bunu hayat planımda tutmama neden olan Yaratıcı’nın bana bahşettiği bolluğu bereketi hayat planıma dahil etmemi engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş hayatı ile ilgili benim ilahi olarak hak ettiğim konforlu, bolluk bereket, saygı, sevgi içinde hak ettiğim iyilikte, güzellikte çalışma koşullarını deneyimlememi engelleyen artık özgürleşmem gereken arındırmam gereken programların arınması için ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Kadınlara Özel Çalışmalar

Anne kimliğine yüklenmiş olan benim bu zamana kadar anne olarak iş yerinde kaytarmak için herhangi bir bahaneyi kullanmadıysam diğer kullanmış annelerden dolayı ben verimsizlikle nitelendiriliyorsam bunu deneyimlememe neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

 İş hayatında kadın olarak cinsellik ve beden üzerinden faydalanılıp kadın bedeni üzerinden para kazanılması programına dahil olma potansiyellerinden dolayı iş yerimde istediğim özgürlükte ve istediğim güvende kadın olarak çalışmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Kadın olarak….. (hangi işte çalışıyorsanız) sektöründe bir yere gelmek için kendimi kullandırmalıyım programını bana empoze etmeye çalışan insanların veya kişilerin hayat planımda olmasına neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Kadın kimliğine yüklenmiş olan değersizlik programlarını deneyimlememe ve şahit olmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Bu zamana kadar çalıştığım sektörde kadınlar haklarını %100 aramadıkları için benim bu koşulları kabul etmek zorunda kalmama veya zorunda bırakılmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Erkeklere Özel Çalışmalar

Baba kimliğine yüklenmiş olan benim bu zamana kadar baba olarak iş yerinde kaytarmak için herhangi bir bahaneyi kullanmadıysam diğer kullanmış babalardan dolayı ben verimsizlikle nitelendiriliyorsam bunu deneyimlememe neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

İş hayatında erkek olarak cinsellik ve beden üzerinden faydalanılıp erkek bedeni üzerinden para kazanılması programına dahil olma potansiyellerinden dolayı iş yerimde istediğim özgürlükte ve istediğim güvende erkek olarak çalışmamı engelleyen ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Erkek olarak….. (hangi işte çalışıyorsanız) sektöründe bir yere gelmek için kendimi kullandırmalıyım programını bana empoze etmeye çalışan insanların veya kişilerin hayat planımda olmasına neden olan ilahi olmayan her şeyin arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Erkek kimliğine yüklenmiş olan değersizlik programlarını deneyimlememe ve şahit olmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

Bu zamana kadar çalıştığım sektörde erkekler haklarını %100 aramadıkları için benim bu koşulları kabul etmek zorunda kalmama veya zorunda bırakılmama neden olan ilahi olmayan her şeyin sağlıklı, kolay, bolluk ve bereketle arınması için ilahi yasalara göre bedenime ve yaşam planıma Gümüş Mor Alev Enerjisini yönlendiriyorum.

01.05.2024