İçeriğe geç

Aydınlık Eril ve Dişil’in İlahi Şifası

  • 5 ay önce
  • 3Dakika
  • 853Kelime
  • 120Görüntülenme

Aydınlık Eril ve Dişil’in İlahi Şifası

İnsanın, İnsan-i Kâmil yolculuğuna başlaması ya da bu yolculukta kendini dengede tutabilmesi için insanın kültürel olarak birbirine öğrettiği ancak Kutsal Varoluş Arketipleri ile uyumsuz çeşitli programlar alanımızda bulunuyor. Bu programlardan özgürleşebilmek için kendi kutuplu içsel parçalarımızdaki aydınlık olmayan programlardan özgürleşmek için Aydınlık Eril ve Aydınlık Dişil arketiplerinden şifa ve rehberlik alabiliriz.

İçsel Parçalarımıza Şifa

Aydınlık Eril: İçsel baba, içsel eril ve içsel tanrı

Aydınlık Dişil: İçsel anne, içsel dişil ve içsel tanrıça

Aydınlık Eril ve Aydınlık Dişil: İçsel çocuk

Biyolojik Cinsiyet ve Şifalanma

Zihin, beden, ego/nefis ve kalp parçalarımızı şifalandırırken biyolojik olarak hangi cinsiyetle doğduysak ona göre Aydınlık Eril ya da Aydınlık Dişil’den rehberlik almamız gerekiyor.

Erkek bebek olarak doğan; zihin, beden, ego/nefis ve kalp şifasında Aydınlık Eril

Kız bebek olarak doğan; zihin, beden, ego/nefis ve kalp şifasında Aydınlık Dişil

Çocuğun yetişkinlik yolculuğunda da toplumsal rolleri öğrenirken erkeklerin Aydınlık Eril, kızların da Aydınlık Dişil rehberliğinde bunları yaşamına dahil etmesi gerekiyor.

Yetişkin Bireylere Şifa Çalışması

Bu şifa alanın çocuklar ya da ergenler için nasıl olması gerektiği ile ilgili bir açılım olmadı. Bu nedenle bu çalışma 18 yaşından büyük bireyler için. Eğer baba ya da anneyseniz siz kendi alanınızı şifalandırdıkça ve çocuğunuz yaşı kaç olursa olsun sizden kendi hayatına dair yardım istediğinde siz kendi cinsiyetinize uygun olarak Aydınlık Eril ya da Aydınlık Dişil’den rehberlik alarak ona bilgi aktardığınızda o da yetişkin olduğunda kendi içindeki alanı dengeleyecek şifa ile buluşacaktır.

Aydınlık Eril ve Aydınlık Dişil’in şifa alanını Yaratıcı’nın  izni ile ilahi yasalara göre hak edişimce alanıma davet ediyorum.

Kültürel kodlarla edindiğim bilgiler nedeniyle kendi doğduğum biyolojik cinsiyetle uyumsuz bilinçlerden özgürleşmek için Aydınlık Eril ve Aydınlık Dişil’den ilahi şifa talep ediyorum.

Toplumsal cinsiyet eşitliği çatısı altında toplanmış, eril ve dişilin kutsal arketipleri ile uyumsuz bilinçlerden özgürleşip kendi hayatımı kutsal eril ve dişil arketiplerine uygun yeniden programlayabilmek için Aydınlık Eril ve Aydınlık Dişil’den ihtiyacım olduğu anlarda ilahi rehberlik talep ediyorum.

Dünyada kullanılan tüm dillerdeki oğlan, erkek, kız, kadın tanımı olan her türlü kavramla var edilip kollektif bilince aktarılmış ilahi olarak özgürleşmem gereken eril ve dişilin kutsal arketipleri ile uyumsuz her türlü bilgi, bilinç ve enerjiden hak edişimce güvenle ve huzurla özgürleşmek için Aydınlık Eril ve Aydınlık Dişil’den ilahi yasalara uygun yardımı talep ediyorum.

Şu andan itibaren bebek, çocuk, ergen ya da yetişkin yaş grubu ne olursa olsun eril ve dişil karşılaştığım her insanla eril ve dişilin kutsal arketiplerine uygun olan bilinçle iletişimde ve etkileşimde olmayı özgür irademle seçiyorum. Bu seçimim doğrultusunda iletişimde olduğum insanlarla birbirimizi anlayabilmek ve koşulsuz sevgi bilincinde etkileşmek için Aydınlık Eril ve Aydınlık Dişil’den ilahi yasalara uygun yardımı talep ediyorum.

Yaratıcı’dan pozitif ya da aydınlık olmayan, insanların kutsal arketip bilincine ulaşmasını engelleyen ruhsal görevlilerden ve onlarla işbirliği yapan herkesin şerrinden beni korumasını talep ediyorum. Bu yaşamda bilerek ya da bilmeyerek pozitif ya da aydınlık olmayan, insanların kutsal arketip bilincine ulaşmasını engelleyen ruhsal görevlilere bilerek ya da bilmeyerek; isteyerek ya da zorla, direkt ya da dolaylı hizmet ettiysem bunun için af ve bağışlanma talep ediyorum.

15.05.2024

Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_
Etiketler: