İçeriğe geç

Kendi Kendine Ruhsal Yolculuk Yapmak Mümkün

  • 3 hafta önce
  • 2Dakika
  • 558Kelime
  • 64Görüntülenme

Kendi Kendine Ruhsal Yolculuk Yapmak Mümkün 

Eğer pozitif tekâmül yolunda ruhsal yolculuğa başlamayı özgür iradenizle tercih ediyorsanız, neyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu yazıda listeleyeceğim oynatma listesindeki videolar kendi kendinize çözümleyeceğiniz konularda size yol gösterecektir. Aydınlık tekâmül yolu ve daha üst frekanslara da erişmenize aracılık edecek zihinsel bilginin ötesinde enerjisel bilgi paketleri de yayınlarda mevcut olduğu için ömür boyu size herhangi bir ücret ödemeden rehberlik edecek yayınlar mevcut. 

Ruhsal yolculuğunuzu yaparken para harcamak zorunda değilsiniz. Başka insanların içerik üretmedeki amacını bilmiyorum, benim içerik üretmemin ana nedeni kendi ruhsal yolculuğunuzda kendi kendinize öğreneceğiniz ve dönüştüreceklerinizi kendi kendinize para harcamadan sadece emek ve zaman harcayarak gerçekleştirmeniz adına. Bana göre bu dünyada bedeli ödenemeyecek yegâne şey zaman bu nedenle ücretsiz olarak ulaştığınız her şeye de kendi zamanınızla bedel ödediğiniz için bedelsiz bir şekilde sizin yaşamınıza şifa ya da bilgi dahil olmuş olmuyor. Her hâlükârda bedel ödemiş oluyorsunuz.  

Şimdi kendi sorumluluğunu almak isteyenler için ruhsal öğrenmeye aracılık edecek öğrenme ve dönüşüme aracılık edecek oynatma listelerini paylaşıyorum. 

Öncesinde kanal ön bilgilendirme videosunu lütfen izleyin. 

Yolculuk Başlıyor

Bu yolculukta zihinsel düzeyde size temel oluşturacak konuları öğrenmek için Eğlenceli Öğretilerle Kendi Kendime Öğreniyorum 

Meditasyonların Listesi 

Affetme Çalışmaları 

Aşk Meditasyonları 

Bolluk ve Bereket 

Çakra Arındırma Meditasyonları 

Duygu Meditasyonları 

His Meditasyonları 

Şifa 

Ruhsal Yolculuğu Kolaylaştıracak Meditasyonlar Listesi 

Rüya Boyutu Arınması 

Bitmiş Programların Arındırılması 

Dünyaya Sorumluluğum 

Youtube kanalımdaki tüm oynatma listelerine de buraya tıklayarak ulaşabilir ve sizin için uygun olan çalışmalara da ulaşabilirsiniz. 

Sitede Bulunan Yazıların Katalog Listesi 

Aşk ve İlişkiler 

Bilgilendirme 

Bolluk ve Bereket 

İş Hayatı 

Ruhsal Kanal Mesajları 

Kişisel Gelişim Yazıları 

Meditasyonlar Olumlamalar 

Ruhsal Gelişim Yazıları 

Şifa Yazıları 

Burada aktardıklarım sonrasında ulaşmak istediklerinize ulaşamıyorsanız, ücretli olarak size destek olacak kalbinizin size rehberlik ederek yönlendirdiği insandan da çalışmalar almak ya da ruhsal yolculuğunuza hizmet eden eğitimler almak sizin için daha dönüştürücü olur.

23.09.2024

Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_