İçeriğe geç

Cinsel Enerjinin Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile Saflaşması 

  • 17 saat önce
  • 4Dakika
  • 879Kelime
  • 52Görüntülenme

Cinsel Enerjinin Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile Saflaşması 

Daha önce bu çalışmanın Kundalini Reiki Enerjisi ile olan çalışmasını yazmıştım. Uyumlaması olmayanların da yapabilmesi için Koşulsuz Sevgi ile ilgili çalışma aşağıda.

Arınma

Şifa alanında olacak şifanın sadece Yaratıcı’nın ilahi adaleti ile gerçekleşmesine rızam var.

Cinsiyet olgusu ile ilgili alanımda var olan ilahi gerçek olmayan bilinç ve enerjilerin alanımdan arınması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

Seksin alt boyutları ile ilgili olgulardaki alanımda var olan bilinçlerin ve enerjilerin alanımdan arınması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

Seks olgusu ile ilgili alanımda var olan ilahi gerçek olmayan bilinçlerin ve enerjilerin alanımdan arınması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

Cinsellik olgusu ile ilgili alanımda var olan ilahi gerçek olmayan bilinçierin ve enerjilerin alanımdan arınması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

Kozmik orgazm olgusu ile ilgili alanımda var olan ilahi gerçek olmayan bilinçlerin ve enerjilerin alanımdan arınması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

Cinsel enerjimin arınıp; saflaşması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

Başka insanların benim alanımda var ettiği ilahi gerçek olmayan beni cinselliğin kutsal halinden uzaklaştıran enerjilerin, programların, bilinçlerin ve programların alanımdan arınması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

Cinsel enerjimin ilahi korumada olmasını engelleyen her şeyin alanımdan arınması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

Cinsellik ile alanıma dahil olmuş illüzyonların alanımda yenilenmemek üzere alanımdan arınması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

Sahip olduğum kutsal cinsel enerjimi benden almış herkesle primitif formlarımızın arınması için varoluşuma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

Doğuştan bana sunulmuş kutsal cinsel enerjim üzerine oynanan tüm oyunların yaşam planımdan arınması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun. 

İzlediğiniz herhangi bir videoda cinsellikle ilgili bir şey izlerseniz o zaman da dilerseniz şu çalışmayı yapabilirsiniz; “Şu an izlediğim videodan alanıma dahil olabilecek kutsal cinsellikle uyumsuz her şeyin alanımdan arınması için alanıma Yaratıcı’nın izni ile ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi şifasını yönlendiriyorum. Şifa tamamlanıncaya kadar ilahi yasalara göre alanım Koşulsuz Sevgi Enerjisi ile korunsun.

06.10.2024

Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_